Verstuur dit recept

Wie verras jij met dit recept?

Van:


Aan:

* = Verplicht veld Versturen »
Bekijk het recept online »
Producten Recepten Acties Contact

Hoi ,

aaa

Groetjes,


Dolma’s met tzazikidip 3

Metze.

Tip: je kunt ook kant-en-klare tzatziki gebruiken. Overgebleven tzatziki is lekker als dip met brood.

Bereidingswijze

  • 1. Rasp de komkommer, strooi er een beetje zout over en laat de komkommer 10 minuten staan. Knijp het vocht uit de komkommer.
  • 2. Schep de yoghurt in een schaaltje en meng de komkommer erdoor. Pers de knoflook boven de yoghurt uit en roer eventueel de munt door de saus.Breng de tzatziki pittig op smaak met peper. Laat de smaken even intrekken.
  • 3. Snijd de dolma’s schuin door in tweeën en dip ze in de tzatziki.
Merza
  • 1/3 komkommer, geschild
  • zout
  • 1 bakje Griekse yoghurt (ca. 200 ml)
  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 1 eetlepel verse munt, fijngehakt
  • 1 blikje Merza dolma’s
  • peper
Dolma's
  • Bereidingstijd:
    25 minuten
  • Soort gerecht:
    Snacks
  • Aantal personen:
    8

Meer recepten »