Verstuur dit recept

Wie verras jij met dit recept?

Van:


Aan:

* = Verplicht veld Versturen »
Bekijk het recept online »
Producten Recepten Acties Contact

Hoi ,

aaa

Groetjes,


Auberginerolletjes met Hollandse geitenkaas en pesto 3

Tip: je kunt de rolletjes ook warm serveren. Leg ze in een ovenschaal en verwarm ze ca. 10 minuten in een 200 °C voorverwarmde oven.

Bereidingswijze

  • 1.

    Bestrooi de plakken aubergine met zout en laat ze 20 minuten liggen. Dep de plakken droog en bestrijk ze met olie.

  • 2.

    Verhit een grillpan. Leg er zoveel aubergineplakken in als passen en bak ze in ca. 4 minuten goudbruin. Keer ze halverwege de baktijd. Herhaal dit tot alle plakken gebakken zijn.

  • 3.

    Bestrijk de plakjes aubergine met de pesto en leg er plakjes geitenkaas op. Rol de plakken aubergine op en zet ze met een cocktailprikker vast.

  • 4.

    Serveer ze op kamertemperatuur of warm.

Merza
  • 2 aubergine‚Äôs, in dunne plakjes
  • ca. 3 eetlepels olijfolie
  • 0.5 -1 potje Merza rode pesto
  • 150 g harde Hollandse geitenkaas, geschaafd met de kaasschaaf
  • cocktailprikkers
Rode pesto
  • Bereidingstijd:
    20 minuten
  • Soort gerecht:
    Snacks
  • Aantal personen:
    6-8

Meer recepten »