Pitabroodjes met pittige worstjes en zongedroogde tomaatjes


Tip: de olie uit het potje kun je heerlijk verwerken in allerlei salades en dressings.

Ingrediënten

  • 200 g merquezworstjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 potje Merza zongedroogde tomaten op olie
  • 6 pitabroodjes
  • 15 g koriander, grof gesneden
  • peper

Bereidingswijze

  1. Snijd de worstjes in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes worst in ca. 10 minuten goudbruin.
  2. Laat de zongedroogde tomaten uit het potje uitlekken. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster licht bruin en snijd ze doormidden.
  3. Meng de stukjes worst met de tomaatjes en koriander. Vul de halve pitabroodjes met dit mengsel en maal er eventueel nog wat peper boven.
Merza
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Soort gerecht: Snacks
  • Aantal personen: 6-8

Waardeer dit recept: