Crostini met gegrilde feta en zongedroogde tomatentapenade


Een heerlijke Mediterraanse tapas voor 6 personen, lekker snel klaar!

Ingrediënten

  • half potje Merza zongedroogde tomatentapenade
  • 12 sneetjes ciabattabrood
  • 150 g feta, in dunne plakken
  • 2-3 takjes basilicum

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op de grillstand. Spreid de sneetjes ciabatta uit op een bakplaat en rooster ze onder de gril aan beide kanten heel lichtbruin.
  2. Verdeel de fetakaas over de sneetjes brood en gril de kaas enkele minuten in de oven tot de kaas zacht is.
  3. Schep op elke crostini een lepeltje van de tapenade. Garneer de crostini eventueel met blaadjes basilicum.
Merza
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Soort gerecht: Snacks
  • Aantal personen: 6

Waardeer dit recept: