Auberginerolletjes met Hollandse geitenkaas en pesto


<p>Tip: je kunt de rolletjes ook warm serveren. Leg ze in een ovenschaal en verwarm ze ca. 10 minuten in een 200 &deg;C voorverwarmde oven.</p>

Bereidingswijze

  • 1.
    <p>Bestrooi de plakken aubergine met zout en laat ze 20 minuten liggen. Dep de plakken droog en bestrijk ze met olie.</p>
  • 2.
    <p>Verhit een grillpan. Leg er zoveel aubergineplakken in als passen en bak ze in ca. 4 minuten goudbruin. Keer ze halverwege de baktijd. Herhaal dit tot alle plakken gebakken zijn.</p>
  • 3.
    <p>Bestrijk de plakjes aubergine met de pesto en leg er plakjes geitenkaas op. Rol de plakken aubergine op en zet ze met een cocktailprikker vast.</p>
  • 4.
    <p>Serveer ze op kamertemperatuur of warm.</p>
  • 2 aubergine‚Äôs, in dunne plakjes
  • ca. 3 eetlepels olijfolie
  • 0.5 -1 potje Merza rode pesto
  • 150 g harde Hollandse geitenkaas, geschaafd met de kaasschaaf
  • cocktailprikkers




Bereidingstijd: 20 minuten
Soort gerecht: Snacks
Aantal personen: 6-8