Auberginerolletjes met Hollandse geitenkaas en pesto


Tip: je kunt de rolletjes ook warm serveren. Leg ze in een ovenschaal en verwarm ze ca. 10 minuten in een 200 °C voorverwarmde oven.

Ingrediënten

  • 2 aubergine‚Äôs, in dunne plakjes
  • ca. 3 eetlepels olijfolie
  • 0.5 -1 potje Merza rode pesto
  • 150 g harde Hollandse geitenkaas, geschaafd met de kaasschaaf
  • cocktailprikkers

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de plakken aubergine met zout en laat ze 20 minuten liggen. Dep de plakken droog en bestrijk ze met olie.

  2. Verhit een grillpan. Leg er zoveel aubergineplakken in als passen en bak ze in ca. 4 minuten goudbruin. Keer ze halverwege de baktijd. Herhaal dit tot alle plakken gebakken zijn.

  3. Bestrijk de plakjes aubergine met de pesto en leg er plakjes geitenkaas op. Rol de plakken aubergine op en zet ze met een cocktailprikker vast.

  4. Serveer ze op kamertemperatuur of warm.

Merza
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Soort gerecht: Snacks
  • Aantal personen: 6-8
Rode pesto

Waardeer dit recept: